Érdekes lesz a Xiaomi Mi Pad 5 táblagép

Állítólag az Apple és a Samsung prémium táblagépeivel szeretne versenyezni a Xiaomi. 

Nemrég hitelesítették a Xiaomi közelgő táblagépének, a Mi Pad 5-nek az akkumulátorát, amelyről így már tudjuk, hogy 8520 mAh kapacitású lesz. Egy másik jelentés pedig arra világított rá, hogy az új, prémium tabletet a Xiaomi júliusban szeretné piacra dobni.


A Weibón nemrég a Redmi termékigazgatója, Wang Teng Thomas válaszolt rajongói kérdésekre, és megerősítette, hogy még várni kell a Mi Pad 5-re, az csak az év második felében érkezik. Ez azt jelenti, hogy júliusig biztosan nem debütál.

A Mi Pad széria a múltban az Apple és a Samsung tabletekkel rivalizált, és állítólag most a prémium kategóriát szemelte ki magának a Xiaomi. Beszélnek egy Mi Pad 5 Pro tabletről is, utóbbiba már 2K-s, 120 Hz-es kijelző kerülhet. A kiszivárgott, renderelt képek alapján a Xiaomi Mi 11-ről mintáznák a Mi Pad 5-öt, amibe Snapdragon 870 chip kerülhet.

[sc name=”facebook” ]

Fotó: XiaomiPlanet, GizChina

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Picture of HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?