A mobilpiacon is kipróbálja magát a japán kenyérpirítógyár

A prémium kenyérpirítóiról ismert Balmuda a háztartási eszközök után hamarosan a mobilpiacon is kipróbálja magát. 

A Balmuda márkanév elsősorban azok számára lehet ismerős, akik otthonosan mozognak a csúcskategóriás háztartási eszközök világában. A japán vállalat népszerűségét jól mutatja, hogy a cég 329 dolláros kenyérpirítója igazi kultusztermék napjainkban.


A Balmuda termékválasztéka eddig jellegzetesen háztartási eszközökre korlátozódott, ám hiba lenne beskatulyázni a céget, nemrégiben ugyanis kiderült: a dizájntermékeket gyártó vállalat az okostelefon-piacon is megpróbálkozik. A készülő telefonról egyelőre nagyon kevés az információ, csupán annyit tudni, hogy 5G-s lesz, a legfrissebb Android rendszer fut majd rajta, és novemberben valamikor válik elérhetővé. Az ügyvezető Gen Terao elmondása szerint a készülék nemcsak mutatós, hanem praktikus is lesz, mivel olyan alkalmazások is futnak majd rajta, amelyekkel kifejezetten gördülékeny lesz a rendszer használata. Az átállás persze nem egyszerű, az éles váltásban a Kyocera nevű high-tech elektromos eszközöket gyártó cég segít majd a Balmudának.

Akinek pedig a dizájnos kenyérpirítóhoz jött meg a kedve, az Japánban érheti el, ám jó ha tudja, hogy a készülékre háromhónapos várólista van. Akinek ennél sürgősebb a dolog, az 100 dolláros felár ellenében Amerikából a MoMA (Modern Művészeti Múzeum) dizájnwebáruházából is beszerezheti a luxus konyhai eszközt.

[sc name=”facebook” ]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Picture of Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki

Ezeket olvastad már?