Egy játékosnak sikerült kilenc óra leforgása alatt végigjátszani a Grand Theft Auto V egyszemélyes játékmódját, mindezt úgy, hogy közben egyetlen sérülést sem szerzett. 

A Kutaku bukkant rá arra a videóra, amelyet egy UnNameD nevű felhasználó osztott meg a napokban. Az ötletgazda arra volt kíváncsi, képes-e sérülés nélkül végignyargalni a GTA V egyszemélyes játékmódján, ennek érdekében pedig még egy modot is telepített a játékhoz, amely azonnal kinyuvasztotta a karakterét, amint az egy picit is megsérült. Ezzel a kikötéssel elsőre persze nem sikerült teljesíteni a kihívást, 48 próbálkozás (azaz negyvennyolc halál) után végül azonban igen.

A sérülésmentes játék mellett szót érdemel, hogy a játékos mindössze kilenc óra alatt teljesítette a Grand Theft Auto V egyszemélyes játékmódját, amely egy átlagos felhasználótól általában 30 órát igényel. Bár ez a teljesítmény egészen elképesztő, és valóban UnNameD az első, akinek sikerült teljesítenie a lehetetlen küldetést, a stratégiák jelentős része egy DarkViperAU nevű felhasználótól származik, aki szintén azzal próbálkozik, hogy sérülés nélkül végigvigye a játékot.

A GTA V kapcsán egyébként nemrégiben derült ki, hogy 2021. november 11-én érkezik az újgerenáriós változat, továbbá a Rockstar belengette, hogy a közeljövőben egyéb tartalmak is érkeznek majd a játékhoz. Arról viszont nem tudni, hogy a GTA 6 mikor jelenhet majd meg.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!