Ügyes háttérképes appot villantott a OnePlus

A mobilhasználati szokásaink alapján, automatikusan változtatja a háttérképet az új OnePlus WellPaper app. 

A OnePlus nemrég kiadta a WellPaper névre keresztelt alkalmazását, amely egy háttérképes app. Nem akármilyen azonban: automatikusan változtatja a hátteret, a mobilhasználati szokásaink alapján.


Az élőhátteres app a mobilhasználati adatokat veszi alapul, ezzel egyszerre az appokat hat kategóriába sorolja (közösségi, játék, életstílus és kommunikáció, szórakozás, információ és üzlet, eszközök), majd ezekhez külön színeket rendel. Ezeket keveri össze aztán a nap folyamán, használattól függően.

Az app jelenleg három mintát kínál. Az első csempéket tol össze, pasztellszínekkel operál. A második koncentrikus körökre épít, a harmadik pedig szimplán mixeli a színeket, átmenetesen. A OnePlus szerint az app nem fogyaszt annyit, mint egy átlagos élőháttérképes alkalmazás. Ez ugyanis nem animálja a hátteret, csak a készülék feloldásakor változtatja meg azt. Az app bármilyen androidos mobilon használható.

[sc name=”facebook” ]

Fotó: OnePlus

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?