Túlmelegednek egyes OnePlus 9 Pro mobilok

A OnePlus a következő hetek során, szoftverfrissítés segítségével orvosolná a túlmelegedő 9 Pro mobilok problémáját. 

A OnePlus fórumán és egyéb felületeken egyre több OnePlus 9 Pro mobil tulajdonosa panaszkodik arra, hogy állandó, túlmelegedésre figyelmeztető értesítést kapnak, általában akkor, ha a kamerát használják. A OnePlus hivatalosan is reagált a problémára: tudnak róla, és a következő hetek folyamán, szoftverfrissítés segítségével orvosolják majd.


Egyeseknek még enyhe használat esetén is felugrik a figyelmeztetés, sokszor pedig nem lehet fotózni sem többé, amíg vissza nem hűl a mobil. Vannak olyanok is, akiknél a készülék első beállításakor jelentkezik hasonló probléma. Nem minden mobil érintett azonban.

Mindez azért is érdekes, mert a OnePlus kiemelt figyelmet fordított a készülék hűtési rendszerére és a biztonsági intézkedésekre, többek között a gyors vezeték nélküli és vezetékes töltés miatt. Hardveresen tehát nem valószínű, hogy bármikor probléma adódna, ellenben a szoftverrel a jelek szerint vannak gondok.

[sc name=”facebook” ]

Fotó: MKBHD, PhoneArena

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?