Elérhető áron dob piacra okosórát a Bugatti

Bemutatkozott a Bugatti saját márkás okosórája, ami nem is lett elérhetetlenül drága. 

Bár az olasz sportautógyár általában a tehetősebb vásárlókat veszi célba, a vállalat időről időre megpróbálkozik olyan termékek piacra dobásával, amelyek nem a megfizethetetlen árkategóriát képviselik. Természetesen nem a brutális költségekkel járó Bugatti-autókra gondolunk, hanem elsősorban ruházati cikkekre és kiegészítőkre, amelyek persze nem olcsók, de Bugatti-szinten tulajdonképpen aprópénzért kaphatók. Most pedig itt van a szuperautógyár okosórája, ami szintén nem lett eszeveszetten drága.


bugatti okosórája
Fot6ó: Bugatti

Az okosóra a Bugatti Ceramique Edition nevet kapta, amelyek Pur Sport, Le Noire, és One Divo kivitelben lesznek kaphatók. Az órák technikai hátterét az osztrák VIITA óragyártó biztosítja, tehát nem egy saját fejlesztésű Bugatti óráról van szó, ám ha a szuperautógyár a nevét adja az általuk fejlesztett technológiához, akkor biztosak lehetünk benne, hogy minőségben az abszolút csúcsot képviselik.

bugatti okosórája
Fotó: Bugatti

A Bugatti okosórája 90 különféle sporttevékenységet támogat, a szenzorok mérik a pulzust, a véroxigénszintet és a gyorsulást, továbbá beépített GPS is található benne.

bugatti okosórája
Fotó: Bugatti

A kijelző 390×390 pixeles felbontású, felülete karcálló, az 445mAh kapacitású akkumulátort pedig nem kell túl gyakran tölteni, a gyártó szerint 14 napig is bírja szuflával. A közel ezer alkatrészből álló órát kézzel szerelik össze, és a legjobb az egészben, hogy a számlapok stílusa is a Bugatti szuperautóit idézi.

Fotó: Bugatti

Ami pedig az árat illeti: a modellekért 899 eurót, tehát valamivel több mint 300 ezer forintot kérnek el, az órákat a Kickstarteren lehet megrendelni.

[sc name=”facebook” ]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?