Immár bárki bejuthat a Bosszúállók kampuszába

A filmekben mindig látni, milyen frankó kecóban készülnek a Bosszúállók a következő alkalomra, amikor porig rombolhatnak egy-két várost, de immár a valóságban is megszemlélhető mindez.

A Bosszúállok univerzuma vélhetően sokak előtt ismerős, de ha mégsem, akkor adott egy halom szuperhős, akik közül nem mindenki rendelkezik emberfeletti képességekkel, de mégis nagyon veszélyes. Ez a banda pedig folyamatos rendszerességgel igyekszik megvédeni a bolygó teljes lakosságát, vagy annak egy részét attól, hogy mindenféle elmebetegek, vagy más világokból érkező furcsa elképzelésű lények az életükre törjenek. Ez általában hatalmas csatákkal, látványos ütközetekkel, és nem mellesleg jelentős anyagi kárral jár. Ám amikor éppen nem küzdenek valami ellen, vagy két összecsapás közben éppen gondolkodniuk kell, akkor egy igen csecse épületben gyűlnek össze.


Nos, ez a „házikó” immár a tévé előtt izguló tömegek számára is nyitva áll, amire a Disney California Adventure nyújt lehetőséget, méghozzá péntektől. A látványosság azon a területen érhető el, ahol korábban az Egy Bogár Élete tematikájú részleg lakozott. Így az olyan látványosságok mellett, mint az A Galaxis Őrzői, A Pókember univerzum, immár a Bosszúállók bázisa is bejárható. A hathektáros területen a látogatók mindenféle kalandba keveredhetnek majd Vasember, Fekete Párduc, vagy éppen a filmekben a rendkívül vonzó Scarlett Johansson által alakított Fekete Özvegy. A rajongók számára érdekes lehet, hogy még lesz egy második fázisa az újdonság kiépítésének, ahol további érdekességek várják a kíváncsiskodókat.

[sc name=”facebook” ]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.

Ezeket olvastad már?