Szokatlan tranzakcióra került sor az eBayen, ahol valakinek 99 997 dollárért, azaz körülbelül 28.4 millió forintért sikerült értékesítenie egy falat McNuggets-et. 

A McDonald’s nemrégiben dobta piacra a hazánkban is nagy népszerűségnek örvendő BTS nevű koreai fiúbanda menüjét, amiben itthon 9 darab McNuggets, egy nagy adag sültkrumpli, egy nagy üdítő és két különleges szósz található. A különösen drága csirkemell is ebből a limitált menüből származik, ám nem ez az oka annak, hogy valaki ilyen elképesztő összeget kínált érte az eBayen.

A szóban forgó McDonald’s-os csirkefalat titka a külalakjában keresendő, az egyedi nugget ugyanis meglepően hasonlít az Among Us nevű videojátékban szereplő űrhajósokra. A pláne az egészben, hogy a gegnek indult árverésre az Among Us készítői is felfigyeltek, és még az erről szóló hírt is megosztották a csatornáikon. Ennek persze meg is lett az eredménye: a McNuggets, ami egyébként használtnak volt feltűntetve, 183-an licit után nem kevesebb mint 99 997 dollárért, azaz több mint 28 millió forintért lelt gazdára az internetes aukciós oldalon.

McNuggets 28 millió
Fotó: eBay

A sztori legnagyobb nyertese egyértelműen az aukció elindítója volt, aki ahelyett, hogy jóízűen felfalta volna a csirkefalatot, inkább felrakta az eBay-re, és bezsákolt érte egy rakat pénzt. Az eladó egyébként légmentesen lezárta és lefagyasztotta a nuggetet, amelyet postai kézbesítéssel továbbít majd a szerencsés(?) vevőnek.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!