28 millió forintért kelt el egy falat McNuggets, ami hasonlít egy videojátékos karakterre

Szokatlan tranzakcióra került sor az eBayen, ahol valakinek 99 997 dollárért, azaz körülbelül 28.4 millió forintért sikerült értékesítenie egy falat McNuggets-et. 

A McDonald’s nemrégiben dobta piacra a hazánkban is nagy népszerűségnek örvendő BTS nevű koreai fiúbanda menüjét, amiben itthon 9 darab McNuggets, egy nagy adag sültkrumpli, egy nagy üdítő és két különleges szósz található. A különösen drága csirkemell is ebből a limitált menüből származik, ám nem ez az oka annak, hogy valaki ilyen elképesztő összeget kínált érte az eBayen.


A szóban forgó McDonald’s-os csirkefalat titka a külalakjában keresendő, az egyedi nugget ugyanis meglepően hasonlít az Among Us nevű videojátékban szereplő űrhajósokra. A pláne az egészben, hogy a gegnek indult árverésre az Among Us készítői is felfigyeltek, és még az erről szóló hírt is megosztották a csatornáikon. Ennek persze meg is lett az eredménye: a McNuggets, ami egyébként használtnak volt feltűntetve, 183-an licit után nem kevesebb mint 99 997 dollárért, azaz több mint 28 millió forintért lelt gazdára az internetes aukciós oldalon.

McNuggets 28 millió
Fotó: eBay

A sztori legnagyobb nyertese egyértelműen az aukció elindítója volt, aki ahelyett, hogy jóízűen felfalta volna a csirkefalatot, inkább felrakta az eBay-re, és bezsákolt érte egy rakat pénzt. Az eladó egyébként légmentesen lezárta és lefagyasztotta a nuggetet, amelyet postai kézbesítéssel továbbít majd a szerencsés(?) vevőnek.

[sc name=”facebook” ]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Picture of Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki

Ezeket olvastad már?