Fényképezőnek is jó lesz a Facebook okosórája

Jövő nyáron érkezhet a Facebook első okosórája, és a jelentések szerint fényképezőként is használható lesz. 

A The Verge értesülései szerint a Facebook tovább bővítené a hardveres kínálatát, a Portal és az Oculus termékek után konkrétan egy okosórával. Ha ez nem lenne elég, akkor egy trükköt is bevetne állítólag a közösségi óriás, hogy kitűnjön a meglehetősen zsúfolt mezőnyből.


A Facebook okosórája állítólag 2022 nyarán debütálhat. A fitneszes funkciókat a jelentés szerint összekötik majd a közösségi médiával, ezen felül pedig egyenesen két kamerát építenek az órába. Az elsőt videohívásokhoz lehet majd használni, a másikat pedig a készülék hátsó részére tennék.

A második kamera használatához ki kell majd venni az órát a szíjból, és máris lehet fotózni és videózni, akár egy okostelefonnal. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy milyen chipet használna a Facebook okosóra, ahogyan azt sem, hogy milyen rendszer futna rajta. Arról persze nem lesz könnyű meggyőzni az embereket a sorozatos botrányok után, hogy még több adatukat adják oda a cégnek.

[sc name=”facebook” ]

Fotó: XDA, Stuff

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?