A Bang & Olufsen Contour 55″ ráadásul csak egy felpimpelt tavalyi LG OLED tv. Szóljon, aki érti, hogy mi a terv!

A luxuskategóriás, magyarul brutálisan túlárazott készülékeiről ismert Bang & Olufsen egy újabb OLED tévével lép színre. Ez nem más, mint a tavaly már bemutatott 48″-es Bang & Olufsen Contour 55 inches verziója.

Bang & Olufsen Contour

A készülék egyébként nem teljesen saját, hiszen egy tavalyi 4K felbontású, HDR támogatású LG CX OLED tévé kikerázott változatáról van szó. Konkrétan pakoltak rá egy alumínium keretet, ami állítólag nagyon presztízs hatát kelt. De szerintünk a minimalista OLED készülékhez egyszerűen nem passzol az aranyozott-ezüstözött extra káva. Emellett pakoltak az aljára egy BeoSound Stage hangprojektort, ami lényegesen jobban szól, mint a tv eredeti hangrendszere. Ezen kívül kapott egy új, állítólag rém dizájnos távirányítót is. A készülék a 2020-as LG webOS 5.0 smart rendszert használja, amelyen keresztül egy rakat netes tartalom elérhető, és egy csomó érdekes extrát (Miracast, Bluetooth támogatás, sport mód, okosotthon vezérlő stb.) kínál.

Bang & Olufsen Contour

Az ára viszont egyszerűen gyilkos. A Bang & Olufsen Contour 55″-ért 7000 eurót, azaz durván 2,5 millió forintot kérnek el. Egy ugyanekkora LG CX jelenleg 380 000 forintba kerül a Media Marktban….. Egy vicc ez így szerintünk, de biztos lesz olyan, aki szerint megéri ennyit kiadni érte.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!