Itt az IKEA képkeretnek álcázott okos hangszórója

Újabb zenélő eszköz érkezik az Ikea és a Sonos közös műhelyéből, ezúttal egy hangszórós képkeret személyében. 

Nem ez az első alkalom, hogy a svéd bútorbolt és az amerikai hangszórógyártó összefog, hogy az okosotthonok jegyében valami egyedi és különleges dizájnterméket alkosson. A SYMFONISK termékcsalád keretében kaptunk már lámpába és könyvespolcba épített hangszórót, legújabb termékük pedig nem más, mint egy hangszórós képkeret, amely a korábbi SYMFONISK termékekhez hasonlóan a Sonos alkalmazáson keresztül is vezérelhető.


A képkeret elnevezés valójában nem olyan pontos, hiszen nem arról van szó, hogy egy tetszőleges műalkotást helyezhetünk be a keret mögé, a szerkezet előlapja azonban cserélhető (fekete és fehér közül válaszhatunk), így feltehetően mindenki megtalálja majd azt, amely a legjobban beleilleszkedik az otthonába. A helytakarékos képkeret-hangszóró egyébként magában is felakasztható a falra, de saját, kifordítható lábainak köszönhetően akár az asztalra is helyezhető.

hangszórós képkeret ikea
Fotó: Ikea

A SYMFONISK hangszórós képkeret wifivel fog működni, és természetesen kompatibilis lesz a SYMFONISK sorozat egyéb hangszóróival és bármelyik Sonos hangszóróval is. Az eszköz technikai részletei egyelőre nem ismertek, így többek között azt sem tudni, hogy pontosan milyen hangszórók kerülnek majd bele, azt azonban már igen, hogy az eszköz ára 199 dollár (nagyjából 58 ezer forint), és július 15-én kerül kereskedelmi forgalomba.

[sc name=”facebook” ]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki

Ezeket olvastad már?