Az ígéret szép szó, ha betartják úgy jó – gondolták a Bungie fejlesztői, és bemutatták a hivatalos Destiny kenyérpirítót. 

A dolog előzménye, hogy 2020 júniusában a Bungie amerikai videojáték-fejlesztő vállalat megígérte, hogy ha sikerül 7777.777,77 dollárt összegyűjteniük jótékony célra, akkor piacra dobnak egy Destiny-tematikájú kenyérpirítót. Mivel a Bungie végül több mint 800 ezer dollárt dobott össze a St. Jude Children’s Research Hospital számára, a csapat megtartotta az ígéretét, és megcsinálta az egyedi kenyérpirítót, amihez egy ingyen szendvicstartó és két játékbéli Burnt Edges embléma is jár.

A kenyérpirító különlegessége, hogy nemcsak kívülről viseli magán a Destiny-játékok jól ismert logóját, de még a kenyérszeletekbe is beleégeti azt. A 84.99 dollárért, nagyjából 25 ezer forintért előrendelhető kis masina rendelkezik morzsatárcával, egyszerre két kenyérszeletet is képes megpirítani, egyszóval mindent tud, amit egy kenyérpirítónak tudnia kell. A Destiny logóval ellátott gépezet decemberben kerül majd kiszállításra, a profit 10 százaléka pedig a fentebb is említett St. Jude kórházhoz kerül.

Persze nem ez az első alkalom, hogy egy jól ismert videójátékipari szereplő a háztartási gépek piacán is szerencsét próbál, nemrégiben például a Microsoft döntött úgy, hogy előáll egy Xbox-minihűtővel, ami egy az egyben úgy néz ki, mint egy Xbox Series X.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!