Xbox Series X, ami azt mondja, „fogd meg a söröm”

Az utóbbi időkben elterjedt poénforrás lett a „fogd meg a söröm!” mondat a mindenféle, korábban lehetetlennek hitt helyzetekre. Nos, itt egy Xbox Series X, ami szintén ezt teszi. 

Legutóbb talán az Ever Given kapcsán találkozhattunk azzal a poénnal, hogy „- Nem mered keresztbe fordítani a hajót! – Fogd meg a söröm!”. Ezt a fajta humort számos egyéb esetben is lehetett alkalmazni, most pedig itt egy olyan tárgy, ami szinte pontosan ezt sugallja nekünk. Az Xbox Series X dobozka ugyanis arra képes, hogy beletegyük az italunkat, bármi legyen is az. A képen történetesen energiaital van, de legyen fantáziánk (és legalább 18 életévünk), képzeljük el egy jó hideg sörrel.


Kép: Etsy

Valójában a termék tulajdonsága ki is merült ennyiben, hiszen azon kívül, hogy nincs szem előtt a doboz, más extra nincs. Vagyis de, hiszen a 3D nyomtatással készült konzol miniutánzat képes zölden világítani, köszönhető a benne rejlő LED-eknek. Méreteit tekintve egy szabvány félliteres alumínium doboz pont megfér benne, ami egy átlag játékos esetében energiaitalban számolva kábé 18 percre elegendő koffeint jelent. Túlzott értelmet ne keressünk a dologban, valószínűleg azoknak fog bejönni inkább, akik egyébként is nagy rajongói az Xbox legutóbbi generációjának. A többiek pedig könyveljék el úgy, hogy mindenkinek van valami dilije, amihez megpróbál ahhoz passzoló tárgyakat szerezni.

[sc name=”facebook” ]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.

Ezeket olvastad már?