Adj nevet a Square Enix Pride kabalájának

Segíts nevet adni a Square Enix szivárványos kabalájának, amellyel a Pride hónap előtt tiszteleg a japán steames kiadó. 

A cuki szivárványszínű állatka Toshiyuki Itahana keze munkáját dicséri, aki minden bizonnyal nem ismeretlen a Final Fantasy rajongói számára, Toshiyuki ugyanis több ízben is a népszerű videojáték sorozat karakterdizájnere volt. A japán cég különleges színeket viselő figurája természetesen nem lehet igazi kabala név nélkül, ebben kéri most az emberek segítségét a Square Enix. A furcsán aranyos lény se nem róka, se nem madár, mindenesetre tollai vannak, így talán érdemes ezen a vonalon elindulni a névválasztáskor.


Az ambiciózus ötletelők lényegében bármilyen számukra szimpatikus és frappáns névvel  előállhatnak, csupán annyi a teendő, hogy az alábbi tweetben válasz formájában bedobják a javaslatukat.

Arról nem szól a fáma, hogy mikor választják ki a győztest, ám a Square Enix kabalája jó célt szolgál, hiszen a figurával díszített pólók és pulcsik árából (amelyek már előrendelhetőek a cég hivatalos webshopjából) a GLAAD és a Stonewall nevű szervezeteket támogatják.

[sc name=”facebook” ]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?