Itt a Genesis zászlóhajónak szánt fejhallgatója, a Neon 750 RGB, ami nagy, 50 mm-es hangátalakítókkal és Prismo effekttel ellátott lenyűgöző RGB-világítással van felszerelve.

A Genesis Neon 750 RGB teljes fejhallgató átvette a vezetést a Neon sorozat élén. A gyártó közleménye szerint mind a kar, mind a vízszintesen mozgó fülvédő prémium minőségű bőrrel van bevonva, ez garantálja a kényelmes használatot. Az elegáns kábelfonatnak köszönhetően a vezetékek rugalmasak, ugyanakkor ellenállnak a fizikai sérüléseknek.

A tervezők gondoskodtak arról, hogy a kiváló minőségű hangzás minden olyan részletet közvetítsen, amelyek fontosak lehetnek a játékosok számára. A készlet RGB Prismo világítást is tartalmaz, aminek segítségévell a játékosok egyéni stílust adhatnak a fejhallgatónak, és jobban kifejezhetik egyéniségüket. A szett egy távirányítóval beállítható, melynek segítségével válthatunk a világítási beállítások között, módosíthatjuk a hangerőt vagy elnémíthatjuk a körkörös mikrofont. A Genesis Neon 750 RGB gamer fejhallgató távirányítója levehető. Ennek a megoldásnak köszönhetően a mikrofonkar bármikor lecsatlakoztatható, így nem lesz útban, amikor éppen nincs rá szükség. A szett egy 3,5 mm-es mini-jack kábelen keresztül csatlakozik a számítógéphez.

genesis Neon 750 RGB
Fotó: Genesis

A modell 4 pólusú dugóval van felszerelve, ami a mellékelt adapter használatával két 3 pólusú dugóra osztható, a tápellátás USB-kábelen keresztül történik. A fejhallgató ára 55 euró, nagyjából 20 ezer forint.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!