Elkezdődött a Steam nyári akciós őrülete

A Steam berúgta a nyár ajtaját, így most a legjobb címeket is teszkógazdaságos áron tudjuk megvásárolni, hogy utána a jó levegő helyett a gép előtt kockuljunk. 

A Steam minden évben hatalmas leárazásokat tart a nyár beköszöntével, hogy akik még közoktatásban részesülnek, ne unják magukat halálra a szünetben. Ilyenkor valóban jó ajánlatokat kaphatunk a kimondottan AAA kategóriás címekre is. Idén sincs ez másként, akad egy halom olyan játék, amire nyílik a pénztárca. Itt van rögtön a Half Life: Alyx (36 dollár), ami egy remek VR cucc lett, bár sanszos, hogy a gamerek jelentős részének nincs otthon a hozzá szükséges kelléke. Éppen ezért inkább forduljunk rá a Mass Effect Legendary Edition-re, ami 10 dollárral olcsóbb, mint eddig, tehát 49 $-ért vihetjük haza. Ennyi pénzért kapjuk meg mindhárom ikonikus részt, valamint az összes DLC-t, ami csak kijött hozzájuk.


A The Outer Worlds esetében 36 dollárt spórolhatunk meg, cserébe kapunk egy rendkívül magával ragadó RPG-t, amibe játékórák tucatjait boríthatjuk. 40 százalékos kedvezmény jár a Horizon Zero Dawn-ra, ami így 30 dollárért kerülhet a birtokunkba. A tavaly megjelent játék PS4-en már létezik egy ideje, és a pénzünkért megkapjuk a Frozen Wilds kiegészítőt is. Akik az akcióért és a látványért élnek, azok beruházhatnak a Battlefield V: Definitive Edition-be, ami mindössze 12 dollárt kóstál, miután 37,5 dollárral olcsóbb. És ha ez nem lenne elég, a Steam Summer Sale keretein belül jelentős kedvezménnyel juthatunk hozzá a Final Fantasy X/X2 Remasterhez, a Forza Horizon 4-hez, valamint az olyan gyöngyszemekhez, mint a What Remains of Edith Finch című, kevéssé ismert, de annál szórakoztatóbb játék. Mindezek mellett a leárazások keretein belül még számos egyéb darab érhető el, amelyekre egészen július 8-ig csaphatunk le.

[sc name=”facebook” ]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.

Ezeket olvastad már?