Ez történik, ha kalapáccsal zúzzák be egy Tesla képernyőjét

Ha mindig is szeretted volna tudni, vajon mi történik, ha menet közben egy Tesla képernyőjét kalapáccsal verik szét, akkor van egy jó hírünk a számodra. 

Az egyik Tesla-tulajdonos videóra vette, ahogy vezetés közben szétveri az autó képernyőjét, mindezt azért, hogy kiderüljön, hogyan viseli a méregdrága jármű az ilyesfajta megpróbáltatást. A pénzt nem sajnáló tesztelő a TechRax néven ismert youtuber, aki arról lett híres, hogy vesz valami drága kütyüt, és utána valamilyen úton-módon megsemmisíti.


Most épp egy Tesla Model 3-at vett kezelésbe, és arra volt kíváncsi, hogy mennyire strapabíró a kijelző, illetve, hogy tovább működik-e az autó betört kijelzővel. Ahogy az a lenti videóból is kiderül, az alaphangon is 15 milliós jármű meglepően jól vizsgázott, a képernyő bírta a gyenge-és közepes erejű ütéseket, de persze ezt sem lehetetlen széttörni, így a nagyobb csapásoknak már nem tudott ellenállni. Ami viszont a legfontosabb: az autó a kegyetlen bánásmód után is működőképes maradt, minden lényeges funkciója rendeltetésszerűen üzemelt tovább, mintha mi sem történt volna.

TechRax egyébként az az influenszer, aki kólával töltött meg egy egész kerti medencét, hogy aztán egy szerencsés beleugorhasson és elmondhassa, olyan érzés, mintha egy kólával teli medencébe ugrott volna. Az üdítős incidens mellett a népszerű kaliforniai vlogger dobott már iPhone-t egy használaton kívüli nukleáris erőmű hűtőtornyába, hegyezett már ki Apple Pent, és szurkált már szét Samsung Galaxy S8-at is.

[sc name=”facebook” ]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki

Ezeket olvastad már?