IPhone 13: Kiszivárgott a pontos megjelenési dátum?

Dan Ives elemző konkrét dátummal szolgált az iPhone 13 megjelenésével kapcsolatban. 

Ha minden jól megy, már csak néhány hónap van hátra az iPhone 13-as modellcsalád bemutatásáig. Az új iPhone-król még tavaly derült ki, hogy valószínűleg idén szeptemberben fognak debütálni, ám pontos dátumról eddig nem érkezett információ.


A Wedbush elemzője, Dan Ives szerint az Apple szeptember 14-én mutatja be az iPhone 13-as készülékeket, amiket szeptember 17-től lehet előrendelni, és szeptember 24-én kerülnek forgalomba. A szivárogtatás alapján az alapmodellen felül Pro és Pro Max verziók is lesznek, és az iPhone 12 Mini értékesítési problémái ellenére az új szériából sem marad ki ez a méret, így egy 13 Mini is kilátásban van.

Fontos persze megjegyezni, hogy mindez csak szivárgás, nem pedig hivatalos információ, így érdemes lehet fenntartásokkal kezelni. Annyi mindenesetre bizonyos, hogy több forrás is belengette már a szeptemberi megjelenést, amire így egyre nagyobb az esély.

[sc name=”facebook” ]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Picture of Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki

Ezeket olvastad már?