Okosfunkciókkal jön a Sequent automata órája

Okosórákból ismerős funkciókat kínál a Titanium Elektron, a Sequent legújabb automata karórája. 

Hibrid okosórák régóta léteznek, a Fossil és a Withings is gyárt ilyesmit. Ezekhez viszont töltő kell, mint a rendes okosórákhoz. Itt van viszont a Sequent új órája, a Titanium Elektron, ami egy automata óra, vagyis soha nem kell feltölteni.


A gyártó azt ígéri, akár 12 hónap is lehet a készenléti idő, a mutatók ugyanis 24 óra inaktivitás után leállnak. Felvételkor természetesen maguktól frissülnek. Az óra képes szinkronizálni a mutatókat az időzónák közötti váltáskor, és 50 méterig vízálló is.

A mobillal az Oxygen appon keresztül kommunikál, itt olvashatóak az alvással, pulzussal és aktivitással kapcsolatos adatok, amelyeket az óra mért. A távolság követése is megoldott, bár ez utóbbi csak a mobil GPS-ével együtt megy. Az új órára már több mint 335 millió forintot gyűjtöttek a Kickstarteren – a kiszállítások novemberben kezdődhetnek.

[sc name=”facebook” ]

Fotó: Sequent

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?