Bill Nelson, a NASA igazgatója: nem vagyunk egyedül

Clarence William Bill Nelson, aki megjárta az űrt is, nem gondolja azt, hogy csakis az emberiség lenne az egyetlen élet az univerzumban. 

A NASA szakértője, és egykori űrhajós, Bill Nelson úgy véli, hogy az emberek nem lehetnek egyedül a galaxisban, miután áttekintette a haditengerészet pilótáinak beszámolóit az azonosítatlan repülő tárgyakkal kapcsolatban. Ezekben az látható, hogy a repülőgép befogja az ismeretlen légijárművet, ami aztán olyan hirtelen manőverrel, ami az emberi repülésben nem ismert, megváltoztatja pozícióját. Nelson, aki egyébként szenátorként is kipróbálta magát, arra a kérdésre, hogy egyedül vagyunk-e, azt válaszolta, hogy nem gondolná. Hiszen a világegyetem, amely legjobb tudomásunk szerint 13,5 milliárd évvel ezelőtt kezdődött, valóban hatalmas. A NASA pedig addig folytatja a keresést, amíg nem talál választ arra a rengeteg kérdésre, amelyek a témával kapcsolatban jelenleg megválaszolatlanok.


Az előbb említett, és nemrégiben közzétett jelentés 140 különböző eseményt sorol fel 2004 és 2021 között, amelyeket a tudomány jelenleg nem tud megválaszolni. A idegenek földi jelenléte számos ismert ember gondolatait megmozgatta, hiszen nemrég a volt elnök, Barack Obama is kifejtette a véleményét. Szerinte amennyiben egyértelmű bizonyíték lesz a földönkívüliek jelenlétére, az egységesítheti bolygónk népeit. Aztán persze ő is megemlítette azt a forgatókönyvet, ami a témában elkészült sci-fik jellemző eleme, miszerint nem békés szándékkal érkeznek. Jelenleg azonban már az is hatalmas előrelépés, hogy a nyilvánosság is tudhat az észlelésekről.

[sc name=”facebook” ]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?