Besegít a Kodak az új Realme csúcsmobil fejlesztésébe

Kezd körvonalazódni, hogy milyen lesz a legújabb Realme GT Master Edition kiadású okostelefon. 

Egy ideje már nem titok, hogy készül a legújabb Realme GT Master Edition kiadású okostelefon, mostanra pedig egy-két további érdekesség is kiderült. A Realme egyik alelnöke képeket tett közzé a Weibón, amelyek egy kiadatlan készülékkel készültek, annak nevét szándékosan elhomályosították.


A Digital Chat Station néven dolgozó szivárogtató eközben arról beszélt, hogy a Realme egy jól ismert, fotózás világában tevékenykedő márkával működik majd együtt, ennek első gyümölcse pedig a legújabb GT Master Edition mobil lesz.

Egy másik szivárogtató azt is megtudta, hogy a Realme partnere a Kodak. A legendás cég még 2012-ben ment csődbe, azóta kereskedelmi célú nyomtatáshoz készít szoftvert és hardvert.

2015-ben egyébként volt Kodak okostelefon is, az viszont egyértelmű, hogy a Kodak név már sok éve nem jelenti azt, mint egykor. Vajon a Realme-vel való együttműködés révén a Kodak megítélése is javulhat?

[sc name=”facebook” ]

Fotó: Realme

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Picture of HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?

google pixel

Megjött a Google esze

Döbbenetes, de évek után rájöttek arra, hogy amit eddig csináltak, az hülyeség volt.