Messze még a GTA VI lehetséges megjelenési dátuma egy általában igen jól értesült szivárogtató szerint. 

Nemrég mi is beszámoltunk róla, hogy a Battlefield és Call of Duty játékokról ismert leaker, Tom Henderson szerint valószínűleg csak 2024-ben, vagy 2025-ben fog jönni a Grand Theft Auto várva várt következő epizódja. A szivárogtató a GTA VI megjelenési dátuma mellett a játék lehetséges helyszínéről is beszámolt (állítása szerint a modern korban játszódik majd a történet), továbbá arról is beszélt, hogy a pálya nem lesz olyan hatalmas, mint amilyennek sokan várják, ám a különböző DLC-kkel és eventekkel  folyamatosan alakul majd.

A premierdátummal kapcsolatos friss pletykának persze sokan nem örültek, pláne, hogy tavaly még arról szóltak a hírek, hogy legkésőbb 2023-ban érkezik a folytatás. Ráadásul a Bloomberg jól értesült újságírója, Jason Schreier is tovább hűtőtte a kedélyeket, amikor megerősítette a Twitteren Henderson állítását. „Nem értem, miért gondolják, hogy azt mondtam, a GTA VI 2023-ban érkezik. Minden, amit Tom Henderson mondott, megegyezik azzal, amit én is hallottam.” – írta Schreier.

Amíg nem kapunk hivatalos bejelentést a Rockstar részéről, addig persze csak találgathatunk, ám az tény, hogy Schreierre érdemes odafigyelni, mert az újságíró nem egyszer szállított már megbízható információkat a videojátékok világából. Mindennek tudatában, talán jobb, ha megbarátkozzunk a gondolattal, hogy feltehetően éveket kell még várni a következő nagy gengsztersztorira.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!