Bár a Rockstar egyelőre mélyen hallgat, szinte nincs olyan hét, hogy ne bukkanna fel valaki, aki biztos forrásokra hivatkozva újabb és újabb részletekkel rukkol elő a GTA VI kapcsán. 

A legújabb pletykák forrása Tom Henderson, aki jó eséllyel nem ismeretlen a Battlefield és Call of Duty játékok rajongóinak. Az iparági belsős már többször is szállított megbízható információkat a videojátékok világából, nemrégiben például a Battlefield 2042 pontos címét pletykálta el a rajongóknak.

Legújabb videójában a sokak által várt GTA VI-ról beszélt a bennfentes, többek között arról, hogy a folytatásnak is Vice City ad majd otthont. Csakhogy ez a város nem olyan lesz, mint a korábbiak, amelyek a ’80-as évek világát idézték vissza, hanem jóval modernebb. A szivárogtató szerint ennek elsősorban az az oka, hogy a modernebb környezetben lényegesen korszerűbb járgányok kaphatnának helyet, mintha a játék egy régebbi évtizedben játszódna. Henderson azt is megjegyzi, hogy a pálya nem lesz olyan hatalmas, mint amilyennek sokan várják, ám a különböző DLC-kkel és eventekkel  folyamatosan alakul majd.

Bár ez egy korábbi szivárgás, Henderson is bedobta a témát, miszerint az előző részekkel ellentétben, ahol minden esetben férfi volt a főszereplő, az új játékban női karakter bőrébe is bújhatnak majd a játékosok. A megjelenési dátummal azonban nem túl bizakodó a leaker, elmondása szerint ugyanis csak 2024-ben vagy 2025-ben fog jönni a folytatás.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!