Babona ide vagy oda, 13-as sorszámmal jöhet az új iPhone

Nagyon úgy tűnik, az Apple-t nem hatják meg a babonás vásárlók, és a cég szeptemberben érkező készülékei iPhone 13-ként kerülnek forgalomba. 

Szinte már megszámlálhatatlan a pletyka az almás vállalat idén ősszel megjelenő négy új okoskészüléke körül, ám még így is viszonylag kevés kézzelfogható információ került ki a netre. Már rögtön az elnevezés is vitára ad okot: hol iPhone 12S-ként, hol iPhone 13-ként emlegetik az új szériát, bár a hivatalos számozás alapján ez utóbbi tűnik a valószínűbbnek.


Hogy ez mennyire jó ötlet, arról megoszlanak a vélemények, a SellCell nemrégiben végzett kutatásából például az derül ki, hogy a megkérdezettek 18,3 százaléka akár le is mondana az újdonságról, vagyis nem vásárolná meg az új mobilok valamelyikét, ha azokat iPhone 13-ként dobnák piacra. A felmérésben részt vevők nagy többsége inkább iPhone (2021) néven hívná az új készülékeket, 26 százalékuk szerint jó lesz az iPhone 13, 7 százalék szerint pedig egyszerűen csak ugrani kellene egy számot, és iPhone 14-re keresztelni az új jövevényeket.

Nagyon úgy tűnik viszont, hogy a babonás vásárlók ezúttal hoppon maradnak, ugyanis az Economic Daily News beszállítókra támaszkodó értesülései szerint egyértelműen a 13-as sorszám a legnagyobb esélyes a következő iPhone-oknál. Ennek értelmében az új készülékek iPhone 13 mini, iPhone 13, iPhone 13 Pro és iPhone 13 Pro Max néven kerülnek majd forgalomba.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?