Jövőre már mindegyik iPhone 120 Hz-es kijelzőt kaphat

A szivárgások alapján az iPhone 14 modellek mindegyikébe 120 Hz-es LTPO OLED-panelt épít majd az Apple. 

Mostanra gyakorlatilag biztos a kiszivárgott információkból, hogy az iPhone 13 szériában csak a Pro modellek kapnak 120 Hz-es képfrissítésű LTPO OLED-paneleket, a normál 13-as modellekbe 60 Hz-es képernyők kerülnek. Jelenleg ugyanis csak a Samsung tudja gyártani az LTPO kijelzőket, korlátozott kapacitással.


Mivel az Apple előre tervez, ezért már a jövő évi iPhone-okról is vannak szivárgások. A hírek alapján az iPhone 14 széria minden egyes modellje LTPO OLED-panelt kap. A gyártásba addigra az LG is besegít. Az LG állítólag már megbeszéléseket folytat az Avacóval, amely a gyártáshoz szükséges eszközöket szállítja – azután az Apple jóváhagyása kell a gyártósorral kapcsolatban.

Ezt követően az LG megkaphatja az eszközöket, az Apple pedig már csökkenteni a függőségét a Samsunggal szemben, újabb beszállítót nyerve az LG képében.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Fotó: TechAdvisor, MacRumors

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Picture of HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?