Érintőkijelző költözött ennek a billentyűzetnek a tetejére

12,6 hüvelykes érintőkijelzővel dobnák piacra a FICIHP Multifunctional Keyboard névre keresztelt billentyűzetet. 

Az ASUS sok érdekességet csomagolt a ZenBook Duo laptopba, a legfeltűnőbb a billentyűzet fölé elhelyezett, második kijelző. Egy cég megirigyelte az ötletet, és összerakott egy billentyűzetet, amely a gombok fölött 12,6 hüvelykes érintőképernyőt kínál.


A FICIHP multifunkciós billentyűzete a Kickstarteren rendelhető, 239 dollártól. A K1-es verzió ollós kapcsolókat kapott, a K2 mechanikus kapcsolókat. A kijelző ugyanaz, igazából pontosan az a BOE panel 1920 x 515-ös felbontással, ami a ZenBook Duóban is van. 60 Hz-es, 400 cd per négyzetméter maximum fényerővel.

A billentyűzeten van 3 USB port, így mobil vagy laptop is csatlakoztatható. Driverekre, előfizetésekre, szoftverekre ugyanakkor nincs szükség, és a gombok is cserélhetőek. Van RGB-s világításuk is. A szállítások már a jövő hónapban elindulhatnak, de közösségi kampány révén nem árt óvatosnak lenni.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Fotó: FICIHP

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?