Felmentek a toronyba szelfizni —> Meghaltak

Nem volt túl okos ötlet viharban fotózkodni a villámos háttér miatt. Újabb értelmetlen szelfi halál lett a vége.

Újabb áldozatokat szedett a meggondolatlan szelfizés: Két napja az indiai Jaipur városában hatalmas vihar tört ki, óriási villámokkal, de egy csapat fiatal pont emiatt ment fel egy félig nyitott toronyba, hogy ott készítsenek magukról képeket, miközben a háttérben csapkodnak a mennykövek.


szelfi halál

Azt viszont nem vették számításba, hogy a torony kiemelkedett a környezetéből, és ebből fakadóan pont az épületbe bele egy villám, aminek következtében tizenegyen meghaltak, további 16 ember pedig megsérült. Rendben, ez nem a legnagyobb hülyeség, amit eddig hallottunk, hiszen volt aki egy mozdony tetején fotózkodott, mielőtt agyonvágta az áram, más pedig egy szikla szélére mászott ki, hogy ott szelfizzen, de soha vissza többé már nem tért. De ettől függetlenül irtózatos felelőtlenség volt a vihar közepén néhány like miatt kockára tenni az életüket, és rosszul is sült el a dolog. Tényleg lassan itt lenne az ideje, hogy iskolában kezdjék oktatni a mobilhasználatot, mert úgy tűnik, hogy sokaknál szabadságra megy a józan ész, ha a telefon a kézbe kerül.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ninja

Ninja

Igazi techninja, aki mindenhez is ért. De leginkább a tévék piacán van otthon, az ország egyik legjobban felkészült tévétesztelőjét tisztelhetjük benne.

Ezeket olvastad már?