Kép:

Úgy tűnik, most, hogy útjára indult a földönkívüli expressz folyamatosan kapja az üzemanyagot, hiszen ezúttal a Nemzetközi Űrállomás felvételén láthatunk érdekes dolgokat. 

Miután az USA közzétette az UFO-aktákat, felbolydult a közvélemény, és nagyon sokan véleményt formáltak a témában, mint például a NASA igazgatója, vagy Barack Obama, az ország volt elnöke. Természetesen érthető, hogy sokakat foglalkoztat a téma, hiszen ami eddig csak filmeken, és többé-kevésbé elvont magazinokban létezett, most egyre inkább valóságnak tűnik. Most pedig itt egy újabb titokzatos dolog, amit a Nemzetközi Űrállomás kamerája rögzített, és az élő streamben is látható volt.

Hogy konkrétan miről van szó, azt nem tudjuk, de szerencsére a videó alatti hozzászólások adnak némi támpontot. Így például akad, aki szerint nem más, mint az űrhajósok szabadba jutott fagyott vizeletének darabjai. De akár arra is lehet gondolni, hogy a tintahal horgászatához használt LED-lámpák fényei. Ettől függetlenül valóban érdekes a jelenség, amire tényszerű magyarázatot nem találtunk, úgyhogy akár egy idegen csillagflotta is lehet, ami a Föld felé tart, hogy leigázzon minket. Hiszen az emberi faj csak magából tud kiindulni, és mi olyanok vagyunk, hogy inkább a rosszat feltételezzük, amennyiben erre lehetőségünk van. Ugyanakkor az előbb említett egykori elnök, Obama szerint egy földönkívüliekkel történő lehetséges találkozás akár egységbe is kovácsolhatja az embereket.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

ForrásTecheblog