UFO-nak hitte, de csak madárkaki volt a kamera lencséjén

Az állítólagos UFO-felvételt egy Reddit-felhasználó küldte be, ám hamar kedvét szegték a fórumozók. 

Amióta világ a világ, legalábbis amióta tudjuk, hogy nem lapos a Föld, és mi keringünk a Nap körül, és nem fordítva, azóta érdekli az embereket, hogy milyen az élet a többi bolygón. Ennek eredményeképpen az interneten számos videót, képet és történetet találni, amelyek vélt vagy valós(?) UFO-észlelésekről szólnak, s bár a szkeptikusok szerint ezen fotók mindegyike hamisítvány, néhány esetben valóban beigazolódott, hogy igazuk volt.


Ezúttal is valami ilyesmi történt: egy Reddit felhasználó a Google Maps, pontosabban a Google Street View egyik felvételét küldte be a Google Maps fórumára azzal a kérdéssel, hogy más is látja-e az UFO-t a képen?

A fórumozók igen szkeptikusak voltak az állítólagos UFO-felvétellel kapcsolatban, volt olyan felhasználó, aki arra a megállapításra jutott, hogy a kivehetetlen paca, ami egy amerikai kertvárosi ház felett lebeg nem más, mint szimpla madárürülék.

Persze akadt olyan is, aki felettébb gyanúsnak találta a felvételt, és azt a következtetést vonta le, hogy a képen tényleg egy UFO látható, csak éppen madárkakinak álcázza magát.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki

Ezeket olvastad már?