Iparági értesülések szerint már nem kell sokat várni arra, hogy az Apple lerántsa a leplet az iPhone SE új, harmadik generációs változatáról. 

2016 márciusát írtuk, amikor az Apple előrukkolt az iPhone SE névre keresztelt belépő szintű készülékkel, amely árazását tekintve lényegesen kedvezőbb, mint amint az almás mobilok esetében már megszokhattunk. Mivel a a cupertinói cég elégedett volt a készülék fogadtatásával, a második generációs változat személyében 2020-ban a folytatás is megérkezett, most pedig mindenki arra kíváncsi, hogy a harmadik felvonásra vajon mikor kerülhet majd sor.

Digitimes beszámolója szerint a következő modellre nem kell majd négy évet várni, mint a második esetében, az Apple ugyanis már 2022 első felében lerántaná róla a leplet. Bár arról nincs információ, hogy a Digtimes mire alapozza ezen feltevését, mindenesetre egybecseng a dolog az ismert Apple-elemző, Ming-Chi Kuo korábbi szivárogtatásával, aki szintén jövő év első felére jósolta az új SE érkezését.

A cikk arra is kitér, hogy az Apple már felvette a kapcsolatot a Xintec-kel, aki a szóban forgó készülék minőségellenőrzésért felel majd. A két cég jól ismeri egymást, a Xintec ugyanis már korábban is alkatrészbeszállítóként dolgozott az Apple-lel az iPhone SE-nél és a 2020-as modellek idején.

Természetesen mint mindig, most is érdemes kihangsúlyozni, hogy mindez csak szivárgás, így akármennyire is jól hangzik a közeli dátum, készpénznek azért nem érdemes venni.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!