Snoop Dogg közvetítései alatt közel egy héten keresztül nem volt hang, így hiába beszélt és játszott a hip-hop legenda, rajta kívül senki nem értett semmit. 

Snoop Dogg nem arról híres, hogy túlizgulná a dolgokat (köszönhetően egy bizonyos zöld növénynek), ám az még tőle sem megszokott dolog, hogy nem zavartatva magát hang nélkül élőzzön, miközben kedvenc játékán, a Madden NFL nevű amerikai focis videojátékkal játszik. Történt ugyanis, hogy a 400 ezer feliratkozóval rendelkező Twitch-csatornát üzemeltető rapper egy joint és a kontrollere társaságában nekiállt játszani, tette mindezt úgy, hogy az egészből rajta kívül senki nem hallott egy mukkot sem. Mindezt ráadásul 6 napon keresztül művelte.

Joggal vetődik fel a kérdés, hogy a nézők miért nem jelezték a problémát. Ennek oka, hogy a chat ‘Emote Only’ módban volt, ami azt jelenti, hogy a jelenlévők csakis emojik formájában szólhatnak hozzá a műsorhoz. A userek a maguk módján persze igyekeztek Snoop Dogg tudtára adni a dolgot, ám a sztárt vagy nem érdekelte, vagy észre sem vette, mindenesetre nem jelezte, hogy feltűnt volna neki a sok mikrofon és síros szmájli.

A problémát végül Hollywood Gene, Snoop Dogg egyik haverja oldotta meg, legalábbis azt jelentette egy videóban, hogy visszajött a rapper és a játék hangja is. Gene elmondása alapján az lehetett gond, hogy a rapper közvetítésében jogdíjas zene jelent meg, amiért a Twitch lenémította a videóit.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!