Döbbenetes üzemidőt ígér a Nothing fülhallgatója

Közeledik a Nothing ear (1) vezeték nélküli fülhallgató, és állítólag aktív zajszűrés mellett is 24 órás üzemidőt garantál majd. 

Carl Pei kivált a OnePlusból, létrehozta a Nothing nevű vállalatot, forradalmat ígér a tech kütyük dizájnra terén, majd elárulta, hogy az első termékük az ear (1) vezeték nélküli fülhallgató lesz. Napokon belül debütál a termék, addig is elárulták, hogy félig áttetsző házra lehet számítani, 570 mAh-s akkumulátorral, ami támogatja a vezetékes gyorstöltés mellett a vezeték nélküli feltankolást is.


Elmondták, hogy aktív zajszűrés mellett 24 órás üzemidőre lehet számítani, anélkül 36 óra is összejöhet. Egy gyors, 10 perces töltés pedig 6-8 órás zenehallgatásra lesz elég.

A tok mellett a fülhallgatóknak is lesznek átlátszó elemei, ezt állítólag nagyon nehéz volt összehozni. Nagyon sok alkatrész kell ugyanis a termékbe, és szempont volt, hogy ezek jól is mutassanak.

A Nothing szerint a vezeték nélküli fülhallgatók piaca tovább nő majd, az új dizájn segítségével pedig kitűnnek a mezőnyből, amit alapvetően az Apple-féle, fehér száras megoldás határoz meg. Az ear (1) gyártása már elindult, és vége előtt újabb termékkel jelentkezik a Nothing.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Fotó: Nothing

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?