A Huawei megerősítette, hogy a nemzetközi piacon is elérhető lesz a Huawei P50 széria. A pletykák szerint sok esetben csak 4G-vel. 

A Huawei mostanra többször is megerősítette a korábbi pletykákat, melyek szerint a P50 szériát július 29-én mutatja be. Mint nemrég kiderült, nem csak Kínában lesznek elérhetőek ezek a mobilok. A cég egy finnországi képviselője megerősítette ugyanis, hogy a P50 széria világszerte elérhető lesz.

A cég folytatja a saját rendszerének és platformjának fejlesztését, amely már most 134 ezer appot és 4 millió fejlesztőt ölel fel. A platform pedig csak úgy növekedhet, ha új eszközök is kiszolgálják.

Megerősítették egy kedvcsináló keretében azt is, hogy megmaradt a Leicával való együttműködés, az egyik modell hátlapján biztosan ott lesz a Leica felirat. A kamerák kapcsán új lencséket és periszkópkamerát is emlegetnek egyébként.

A Huawei nagy gondja viszont állítólag az, hogy 5G-s chipeket rég nem kaphat, a megmaradt Kirin 9000-es készletek pedig kifogynak, ezért a modellek nagy részét 4G-képes Snapdragon 888-cal dobhatják piacra.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Fotó: Weibo