Európában is elérhetőek lesznek a Huawei P50 mobilok

A Huawei megerősítette, hogy a nemzetközi piacon is elérhető lesz a Huawei P50 széria. A pletykák szerint sok esetben csak 4G-vel. 

A Huawei mostanra többször is megerősítette a korábbi pletykákat, melyek szerint a P50 szériát július 29-én mutatja be. Mint nemrég kiderült, nem csak Kínában lesznek elérhetőek ezek a mobilok. A cég egy finnországi képviselője megerősítette ugyanis, hogy a P50 széria világszerte elérhető lesz.


A cég folytatja a saját rendszerének és platformjának fejlesztését, amely már most 134 ezer appot és 4 millió fejlesztőt ölel fel. A platform pedig csak úgy növekedhet, ha új eszközök is kiszolgálják.

https://www.youtube.com/watch?v=Ydr0OzyYxuU

Megerősítették egy kedvcsináló keretében azt is, hogy megmaradt a Leicával való együttműködés, az egyik modell hátlapján biztosan ott lesz a Leica felirat. A kamerák kapcsán új lencséket és periszkópkamerát is emlegetnek egyébként.

A Huawei nagy gondja viszont állítólag az, hogy 5G-s chipeket rég nem kaphat, a megmaradt Kirin 9000-es készletek pedig kifogynak, ezért a modellek nagy részét 4G-képes Snapdragon 888-cal dobhatják piacra.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Fotó: Weibo

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?