Vad teória: Jeff Bezos helyett egy űrlény tért vissza a Földre

Néhány Twitter-felhasználó szerint nem az Amazon-nagyfőnök, Jeff Bezos tért vissza a világűrből, hanem egy gonosz alakváltó űrlény. 

Július 20-án Jeff Bezos történelmet írt, miután saját űripari vállalata, a Blue Origin civileket repített az űrbe, köztük magát Bezost is. A New Shepard névre keresztelt jármű fedélzetén utazott még Bezos fivére, Mark, egy 18 éves holland fiatalember (akinek az apja fizette a nem mindennapi kiruccanást) és egy 82 éves egykori pilótanő is. A teljes utazás a kilövéstől a landolásig összesen 10 percig tartott, ebből három perc állt az utasok rendelkezésére, hogy súlytalanul lebegjenek az utaskapszulában, és elmerüljenek a felemelő kilátásban. Bezos és csapata a rövid utazást követően végül sikeresen visszatért a Földre, ezzel pedig az Amazon-vezér csatlakozott azoknak a kiváltásgos embereknek a köréhez, akik kijutottak a világűrbe.


A milliárdos amerikai űrutazása persze sokaknál beindította az agytekervényeket, egyes Twitter-felhasználók egészen vad teóriákat kezdtek szövögetni – írja a brit Daily Star. Egy aggódó kommentelő például arra hívta fel a figyelmet, hogy nem lehetünk biztosak abban, hogy a valódi Jeff Bezos tért vissza a Földre, és nem csupán egy annak tűnő klón. Egy másik felhasználó szerint pedig az egész küldetést azért találták ki, hogy az Amazon-vezér és űrlény felettese helyet cserélhessen végre.

Jeff Bezos űrlény
Jeff Bezos Fotó: Reuters

Még James Felton, angol humorista sem hagyhatta szó nélkül a felettébb őrült összeesküvés-elméletet. „Ha az Amazonnál javulnak a munkakörülmények, akkor biztosra vehető, hogy Jeff Bezos testében egy gonosz alakváltó űrlény tért vissza.” – jegyezte meg ironikusan a humorista.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki

Ezeket olvastad már?