Mégis árul majd iPhone-okat az LG

Sokan tiltakoztak az ötlet ellen, de végül mégis árul majd iPhone-okat és más Apple eszközöket a saját boltjaiban az LG. 

Gyakorlatilag senkit nem ért meglepetésként, amikor sok év nehézség után az LG néhány hónapja bejelentett, hogy kiszáll az okostelefonok piacáról. Az már annál inkább meglepő volt, amikor kiderült, hogy a saját boltjaiban (Dél-Koreáról van leginkább szó) az LG Apple iPhone-okat árulna a jövőben. Rengeteget felháborodtak emiatt, a dél-koreai üzleti berendezkedés sajátosságai miatt.


Az LG azonban a jelentések szerint mégis meg tudott állapodni az Apple-lel, és így a jövőben az LG saját boltjaiban iPhone-okat és más Apple termékeket is árulnak majd Dél-Koreában.

A Herald Economic Daily úgy tudja, hogy körülbelül 400 LG bolt kezdi meg augusztusban az iPhone 12 széria forgalmazását, de lesznek iPadek és Apple Watch-ok is. A Maceket ugyanakkor kizárták, mert túl nagy konkurenciának látják az LG Gram laptopokkal szemben.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Fotó: LG, iMore

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?