Ilyen áron nagyot robbanthat a Xiaomi kamerás tévéje

A Xiaomi Mi TV 6 Extreme Edition papíron bitang jónak tűnik, a beépített kamera pedig életképes extrának tűnik.

A Xiaomi nem kamuzott és tényleg piacra dobta szokatlan televízióját. A Xiaomi Mi TV 6 Extreme Edition különlegessége a beépített 48 megapixeles (!), állítólag elképesztően jó képminőséget produkáló, mesterséges intelligencia eljárásokkal felvértezett kamerája. Ennek révén a készülék minden féle-fajta külső eszköz nélkül alkalmas videohivások (Skype, Zoom stb.) lebonyolítására, akár a háttér elhomályosításával.


Xiaomi Mi TV 6 Extreme edition

A masina tévének se gyenge, 4K felbontású, HDR támogatással, és a nagy fényerő (1200 nit) miatt a HDR effekt elméletileg igen látványos. A kvantumpontos QLED technológiára épülő készülék 120 Hz-es, és támogatja a VRR (változó képfrissítési ráta) használatát, ami a játékosok számára igen hasznos lehet. Az ultravékony modellbe extra hangrendszert építettek: A 100 wattos összteljesítményű, mélynyomóval kiegészített audio rendszerrel látták el, azaz biztos, hogy lényegesen hangosabb, mint az átlagos televíziók, és jó eséllyel jobban is szól azoknál.

Xiaomi Mi TV 6 Extreme edition

A Xiaomi Mi TV 6 Extreme Edition már kapható Kínában, az ára a tudásához képest elég szuper, hiszen az 55 inches tévéért negyedmillió forintnak megfelelő kínai jüant kérnek el.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ninja

Ninja

Igazi techninja, aki mindenhez is ért. De leginkább a tévék piacán van otthon, az ország egyik legjobban felkészült tévétesztelőjét tisztelhetjük benne.

Ezeket olvastad már?