Kép: Techeblog

A világ végre megnyugodhat, mert itt az első, hivatalos Xbox fánk, ami a Krispy Kreme Nexus Level nevet viseli. 

Vannak az életben fontos, és még fontosabb dolgok, mint amilyen az is, hogy eddig nem létezett hivatalos Xbox fánk, de szerencsére ez az áldatlan állapot megszűnt. Köszönhetően annak a partnerségnek, ami a Krispy Kreme és a Microsoft között született, létrehozva a Nexus Level nevű terméket, ami nem más, mint egy fánk. Szomorú azonban a dologban, hogy ez a csodálat exkluzív étel csak augusztus 2 és 22 között lesz elérhető, és csak a cég angol boltjaiban.

Kép: Techeblog

Az ízét tehát nem fogjuk megismerni, hacsak valaki ott nem él, vagy éppen ott nem jár, azt viszont képeken is látni, hogy a koncepció az Xbox logón alapul, csak ezúttal porcukorral szórva. De vajon ennyiben ki is merül a dolog? Nos, ilyesmiről szó sincs, hiszen minden “Choose Your Own Dozen” vagy “Sharer Dozen” rendelés után egyhónapos Xbox Game Pass Ultimate tagság jár.

Kép: Techeblog

Ez röviden annyit tesz, hogyha valaki vásárol 12 darab fánkot, akkor egy hónapig jelentős kedvezményekkel vásárolhat a digitális boltban, illetve olyan játékokhoz is ingyen hozzáfér, amelyek egyébként borsos összegekbe kerülnének. Persze ez a csodálatos állapot csak addig van így, amíg az 1 hónap le nem telik, utána visszaáll minden a régibe, tehát akkor járunk el helyesen, ha rögtön a hivatalos Xbox fánk első napján veszünk egy doboz Krispy Kreme Nexus Levelt, majd pedig az utolsón is. Ja, és ne felejtsük el, aki vesz magának egy tucattal, az megnyerheti annak a 110 Xbox Series S konzolnak az egyikét, amelyeket kisorsolnak.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!