Mi az a NAS, és miért jó nekünk?

Mire jó egy NAS, miért és kinek lehet hasznos? Milyen előnyöket kínál egy ilyen masina? E kérdéseket jártuk körbe egy rövid videóban.

Digitális világunk alapköveit az adatok jelentik, így ezek kezelése, tárolása, használata kulcsfontosságú. E feladatokra tervezték az intelligens hálózati adattárolókat, azaz röviden NAS eszközöket. Hogy mik is ezek, mire jók, és kinek lehetnek hasznosak, arról készítettünk egy rövid videót, amely a témával foglalkozó, most induló sorozatunk első része.


[sc name=”facebook” ][/sc]

A hivatalos partnertől történő vásárlás sokkal több előnyt biztosított. A vállalat szorosan együttműködik a magyarországi forgalmazókkal a gyors helyi RMA biztosításában meghibásodás esetén, és partnereink képesek helyi (magyar nyelvű) támogatást nyújtani. Ha egy partner nem tudna segíteni az RMA-val, például azért, mert a cég már nem létezik, egy magyar forgalmazó átveszi az RMA-t és kicseréli a készüléket = nincs többletköltség és nincs hosszú várakozási idő!

Keressd meg kedvenc partnered az alábbi linken: https://www.synology.com/en-global/wheretobuy/Hungary

Hivatalos képzés – DSM alapismeretek

A Synology hivatalo képzést indított el, amelyet képzési partnerükkel együttműködve hoztak létre. Ennek keretében szakképzett oktatók tanítják meg, hogyan hozhatod ki a maximumot Synology NAS-odból nagyon egyszerűen és érthetően, angol nyelven. Érdekel? Regisztrálj a következő linken: https://sy.to/trainingsynologysczsk

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ninja

Ninja

Igazi techninja, aki mindenhez is ért. De leginkább a tévék piacán van otthon, az ország egyik legjobban felkészült tévétesztelőjét tisztelhetjük benne.
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?