Több szivárogtató is úgy véli, hogy az idén érkező új iPhone végre megkapja a sokak által várt always on display funkciót. 

A drágább androidos mobilokon már jó ideje elérhető a rendkívül hasznos always on display (AOD) funkció, azaz annak a lehetősége, hogy a készülék készenlétben is képes megjeleníteni az időt és egyéb információt a készülék képernyőjén. Az almás cég okosóráin már megjelent az említett technológia, és több szivárogtató is úgy véli, hogy a mobiltelefonoknál sem kell már sokat várni, ugyanis a hamarosan érkező iPhone 13 széria már megkapja ezt a funkciót.

A hírek szerint jobb kamerarendszerrel és gyorsabb processzorral érkezik az új sorozat, valamint a Pro Max modell állítólag egy több mint 4000 mAh kapacitású akkumulátorból nyeri majd a működéséhez szükséges energiát.

Bár még sok a kérdőjel az Apple új mobiltelefonjai körül, és a hivatalos bejelentés is egyelőre várat még magára, a bemutatás dátuma majdnem biztosan fix: szeptember 14-én mutatja be a készülékeket az almás vállalat, amelyeket szeptember 17-től lehet előrendelni, és szeptember 24-én kerülnek forgalomba.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!