Képernyő alá épített szelfikamerát és bitang erős hardvert kapott a Xiaomi Mi Mix 4. A 120 wattos töltés, és az elképesztő tárolókapacitás pedig a hab a tortán.

A Xiaomi csak két nap múlva mutatja be hivatalosan az új, világverőnek szánt telefonját, de már számos konkrét részlet ismert. Többek között az, hogy a Xiaomi Mi Mix 4 a 120 wattos töltéstámogatásnak köszönhetően konkrétan percek alatt csurig tölti a totál lemerült, 4500 mAh-s akksiját. Azért ez már tényleg nagyon durva, bárhogy nézzük.

xiaomi mi mix 4

A termékbe természetesen egy csúcs OLED kijelző, és kegyetlenül erős hardver került. A legújabb Snapdragon 888+ proci mellett pakoltak bele szerény 12 GB RAM-ot, egy topnak számító Adreno 660 grafikus chipet, és 512 GB adattárolásra szolgáló memóriát is. A hátlapi másodlagos kijelzőt végül lehagyták róla, pedig a pletykák szerint került volna rá ilyen is, de ezt talán túléljük majd valahogy. Az áráról még nem lehet tudni semmit, de ha nem lesz nagyon elszállva (márpedig a Xiaomit ismerve erre azért van esély), akkor ez a telefon akkorát fog ütni, mint Papp Laci fénykorában.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!