Hamarosan kézbe vehetjük a kéken csillogó Xbox kontrollert

Különösen szép darabnak tűnik az Aqua Shift Special Edition Xbox kontroller, amelynek attól függ a színe, hogyan és honnan esik rá a fény. 

Az évek folyamán számtalan különböző színváltozatú kontrollert dobott piacra a Microsoft, ám a most bejelentett változat talán minden eddiginél jobban eltér az alaptól. Az Aqua Shift fantázianevű modell a „színváltó”, kéken csillogó felületnek köszönhetően ugyanis olyan hatást kelt, mint a fodrozódó kék víz a medencében.


Az új változat ugyanakkor nemcsak színében, hanem kialakításában is eltér a megszokottól, a vezérlő ugyanis gumírozott, „örvényt ábrázoló” markolatot kapott, és a hátsó gombokat is csúszásgátlókkal láttál el.

Az Aqua Shift Special Edition kontroller a hónap legvégén, augusztus 31-én válik elérhetővé, de a Microsoft már most felveszi az előrendeléseket. A termék listaára 23.500 forint, és itthon is kapható lesz a világpremierrel egyidőben.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki

Ezeket olvastad már?