Jól kibabrált Magyarországgal a Disney

Ígérték-ígérték, de mégsem hozzák el hozzánk a Netflix gyilkosnak szánt Disney+ streaming szolgáltatásukat. Át lettünk verve!

A Disney két éve düffentette be Disney+ névre hallgató saját online streaming szolgáltatását, amellyel mostanra már igen szép eredményeket értek el. Az előfizetők száma a 120 milliót nyaldossa, ráadásul úgy, hogy egy év alatt duplázni tudtak. Ez persze nem véletlen, hiszen egy csomó bitang erős tartalmuk van, például a komplett Star Wars univerzum, egy rakat szuperhős film, meg egyéb igen népszerű dolgok.


disney+ magyarország
Az eredmények sokkal jobbak is lehetnének egyébként, csak még mindig egy csomó helyen nem érhető el hivatalosan a szolgáltatás. A cég először csak néhány országban vetette meg a lábát, például az USA-ban, Németországban, az Egyesült Királyságban és ezt követően innen terjeszkedtek tovább. A tervek szerint 2021 őszén indult volna be Magyarországon a dolog, azaz innentől kezdve nálunk is elérhetővé vált volna a szolgáltatás hivatalosan. Sajnos viszont a cég most azt jelentette be, hogy a kelet európai (ide tartozunk mi is) expanziót eltolják legalább háromnegyed évvel.

Tehát legkorábban 2022 nyarától nézhetjük a Disney+ filmeket, sorozatokat a tévén, számítógépen vagy telefonon legálisan. Mert hát persze mindenféle trükközéssel már most is megtekinthetőek a tartalmak, csak persze a magyar nyelvű támogatásról ilyenkor például le kell mondani. Abcúg Disney, nem ezt vártuk! Ráadásul mindezt úgy, hogy a cégnek egész komoly IT fejlesztőirodája van Magyarországon. Nem ezt vártunk, be lettünk csapva, hörr-morr!

[sc name=”facebook” ][/sc]

 

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ninja

Ninja

Igazi techninja, aki mindenhez is ért. De leginkább a tévék piacán van otthon, az ország egyik legjobban felkészült tévétesztelőjét tisztelhetjük benne.

Ezeket olvastad már?