Furcsa dolgot fedezett fel egy felhasználó a Google Térképen

Érdekes felfedezésről számolt be a minap egy Google Maps felhasználó, aki a keresőóriás Szilícium-völgyben található központjára akart rákeresni. 

Nem ez az első, és valószínűleg nem is az utolsó alkalom, hogy egy internetező furcsa és megmagyarázhatatlan dologra bukkan a Google Maps, pontosabban a Street View, azaz az utcakép szolgáltatásával. A most következő felfedezést a ChromeXBoy nevű felhasználónak köszönhetjük, aki a Redditen számolt be a különös felvételről. „A Google központját kutattam, átmentem az utcaképre, felnéztem az égre, és ezt a furcsa dolgot találtam – írta a férfi, aki a bejegyzéséhez természetesen egy fotót is csatolt.


Google Maps érdekes felhasználó
Íme a furcsa felvétel, amire egy felhasználó bukkant a Google Térképen Fotó: Daily Star

Ahogy az lenni szokott, egyből beindult a kommentelők fantáziája, egyesek szerint egy UFO-t, azaz azonosítatlan repülő objektumot sikerült lencsevégre kapnia a Google autójának, amint éppen valakit a Földről az űrhajóba sugároznak.

Hogy jelen esetben valóban egy UFO-ról, vagy csak valamilyen képi hibáról van-e szó, arról egyelőre nem tudni, ám az tény, hogy a Google kamerái már számtalan esetben rögzítettek bizarr jelenetet az elmúlt évek folyamán. Néhány hónappal ezelőtt egy brutális bántalmazást sikerült elkapniuk, de olyan is előfordult, hogy egy házas férfi bukott le andalgó szeretőjével.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki

Ezeket olvastad már?