Az olaszok már hitelesítették az NFC-s változatot, ami a szakértők szerint arra utal, hogy Európába is eljut végre a Xiaomi Mi Band 6 ezen verziója. 

A Xiaomi még márciusban mutatta be a Mi Smart Band 6 okoskarkötőt, amit sok régióban végül Mi Band 6 néven forgalmazott. Két modellt adott ki, az XMSH15HM-t és az XMSH16HM-et, utóbbi NFC-s változat. Globálisan csak a sima, NFC nélküli volt sajnos elérhető, az NFC-s verziót csak Kínában árulja a Xiaomi.

Így volt ez régebben a Mi Band 5-nél is, és a Mi Smart Band 4 NFC-re is plusz egy évet kellett várni, akkor is csak Oroszországban jelent meg. A XiaomiToday szerint a Xiaomi azonban az NFC-s XMSH16HM-et nemrég hitelesítette Olaszországban.

Az ilyen tanúsítványok ugyan nem jelentenek garanciát a piaci megjelenésre, de azért általában jó előjelek. A szakértők szerint nagy esély van rá, hogy a Mi Band 6 NFC végül Európa-szerte elérhetővé válik. A tippek szerint mindez annak az eredménye, hogy a Xiaomi kiterjesztette a Mastercarddal való együttműködését Európára is.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Fotó: Xiaomi