Szia uram! LEGO Sony Walkman érdekel?

Régen lejárt már a walkman korszak, de aki benne volt, az még ma is nosztalgiával gondol vissza rá. Most LEGO formában támad fel a klasszikus zenelejátszó eszköz. 

Emlékezzünk vissza arra az időszakra, amikor a zenei streamről még senki nem hallott, nem létezett MP3, de még CD sem, volt viszont valami, amit minden zenére vágyó imádott. Ez pedig a sétálómagnó, aminek egyik ikonikus darabja a Sony Walkman. Ami egy igazi forradalmi áttörés volt azok számára, akik szerettek volna séta, futás, kerékpározás, vagy egyéb szabadtéri programok mellett zenét hallgatni.


Kép: Technabob

Bár elég sok márka fordult rá a dologra, mégis a Sony tekinthető ilyen téren a leginkább sikeresnek, hiszen a gyártás 2010-es befejezéséig 200 milliónál is több ilyen kazettásmagnó talált gazdára az ő nevével. Habár a létezése tényleg okafogyottá vált, egy LEGO kreátor megalkotta a saját verzióját, méghozzá 1:1 méretben, a valóban legendás WM-22 modellt alapul véve, ami bár nem az első volt ebben a szegmensben, de messze a legismertebb. Ahogy a képeken is látható, az alkotónak sikerült szinte teljes egészében elkészíteni a kis építőelemekből a replikát, bár két alapvető különbség azért akad. Az egyik, hogy ezt értelemszerűen nem a gyárban rakják össze, mivel ez a feladat a felhasználóra vár, a másik pedig az, hogy nem működik. Persze akár működhetne is abban az esetben, ha a LEGO és a Sony úgy döntenének, szeretnének egy abszolút funkcionáló modellt.

[sc name=”facebook” ][/sc]

 

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.

Ezeket olvastad már?