Megérkezett Androidra a Samsung Internet nevű böngésző legújabb bétája, több érdekes fejlesztést is tartogat. 

A Samsung Internet nevű androidos böngésző egyike a funkciógazdagabb Chromium-alapú megoldásoknak, amely ráadásul kiegészítőket, reklámblokkolókat és testre szabható kezelőfelületet is támogat. A fejlesztők már a 16-os verzión dolgoznak, amely több fejlesztést is magával hoz.

Az app már a Chromium M92-re épít, ami gyorsabb és hatékonyabb az adathalászat kiszűrésében is. A Samsung extra biztonsági funkciókat is hozzáadott, a Smart Protect például érzékeli és blokkolja a követőpixeleket. Ezek az 1×1-es képpontok olyan képek, amelyek láthatatlanok, azonban külső szerverek általi követést tesznek lehetővé a meglátogatott weboldalakon.

Ezen felül több információt mutat a címsor javaslatok terén, ezekből több is jelenik meg más elrendezés formájában. Újdonság az oldalnagyítás is, ami nem egyenlő a kézi nagyítással. Ez úgy nagyít ki mindent, hogy nem kell állandóan görgetni minden irányba, az elemek a kijelzőn maradnak. A szövegnagyításhoz hasonlít, de azon felül más elemek méretét is megnöveli.

Az új verzió egyelőre csak bétában érhető el, bármilyen márkájú androidos mobilra.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Fotó: ScreenRant