Extra védelmi funkciók miatt érdemes lehet váltani a Samsung böngészőjére

Megérkezett Androidra a Samsung Internet nevű böngésző legújabb bétája, több érdekes fejlesztést is tartogat. 

A Samsung Internet nevű androidos böngésző egyike a funkciógazdagabb Chromium-alapú megoldásoknak, amely ráadásul kiegészítőket, reklámblokkolókat és testre szabható kezelőfelületet is támogat. A fejlesztők már a 16-os verzión dolgoznak, amely több fejlesztést is magával hoz.


Az app már a Chromium M92-re épít, ami gyorsabb és hatékonyabb az adathalászat kiszűrésében is. A Samsung extra biztonsági funkciókat is hozzáadott, a Smart Protect például érzékeli és blokkolja a követőpixeleket. Ezek az 1×1-es képpontok olyan képek, amelyek láthatatlanok, azonban külső szerverek általi követést tesznek lehetővé a meglátogatott weboldalakon.

Ezen felül több információt mutat a címsor javaslatok terén, ezekből több is jelenik meg más elrendezés formájában. Újdonság az oldalnagyítás is, ami nem egyenlő a kézi nagyítással. Ez úgy nagyít ki mindent, hogy nem kell állandóan görgetni minden irányba, az elemek a kijelzőn maradnak. A szövegnagyításhoz hasonlít, de azon felül más elemek méretét is megnöveli.

Az új verzió egyelőre csak bétában érhető el, bármilyen márkájú androidos mobilra.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Fotó: ScreenRant

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Picture of HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?