Kiderült, hogy mikor jön Európába a Xiaomi táblagépe

Kiderült a Xiaomi Pad 5 globális megjelenési dátuma, továbbá az európai vételárra is fény derült. 

Igen sok dolog kiszivárgott már a Xiaomi Pad 5 táblagépről, persze minket leginkább az érdekel, hogy az Európába szánt modell mikortól és mennyiért lesz hazavihető. Az teljesen egyértelmű, hogy a szeptember 15-i Xiaomi-rendezvényen mindenre fény derül, addig is persze vannak szivárgások és hivatalos kedvcsinálók, amik sokat sejtetnek.


A Notebookcheck összegyűjtötte az információkat, és arra jutott, hogy bár a megjelenés szeptember 15-re várható, de a vevők csak később kapják majd meg a táblagépet. A 128 GB-os Xiaomi Pad 5-be Snapdragon 860 chip kerül, és szeptember 23-tól lesz elérhető, 399 euróért.

Az árat már korábban is emlegették, a GeekBench-en pedig kiderült, 6 GB RAM lesz az Android 11-es tabletben. Ha a gyakorlatban is jól sikerült összerakni a hardvert, akkor ennyiért slágertermék lehet az új Xiaomi tablet.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Fotó: Notebookcheck

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Picture of HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?