Kiválasztották az év legjobb okosóráját

Az Európai Kép- és Hangszövetség (EISA) idén is kiosztotta azokat a díjakat, amelyekkel a legjobban sikerült szórakoztatóelektronikai termékeket szeretné jutalmazni.

A Huawei büszkén jelentette be, hogy a legismertebb 60 nemzetközi fogyasztói elektronikai szaklapot, weboldalt és újságírót tömörítő szervezet, az EISA szerint a HUAWEI Watch 3 Pro a 2021-2022-es év legjobb okosórája.


A rangos szakértőkből álló zsűri elismerően nyilatkozott a HUAWEI Watch 3 Pro formatervezéséről és prémium anyaghasználatáról (itt olvashatod a tapasztalatainkat). Többek között kiemelték az 1,43 hüvelykes AMOLED képernyőt körülölelő titánból készült készülékházat és annak zafírüvegét, valamint a HUAWEI saját operációs rendszerét, a HarmonyOS 2.0-t: „Ez a fejlett operációs rendszer számos alkalmazást és funkciót tartalmaz, beleértve a pulzusmérést és a vér oxigénszintjének monitorozását. Méri a stressz- szintet és érzékeli az esést, valamint több mint 100 különböző edzésmód támogat” – mondta Kevin Ho, a Huawei Consumer BG operatív igazgatója.

eisa
Fotó: Huawei

A Watch 3 Pro okos üzemmódban akár öt napig, ultrahosszú üzemmódban pedig akár 21 napig bírja egyetlen feltöltéssel. A legújabb frissítéssel kilenc további új óralap állítható be ebben a
módban, hangemlékeztető segít minden edzésmódot, valamint gyalogos és sífutó edzés közben is méri a véroxigén-szintet.

Tavaly a HUAWEI Watch GT 2 nyerte az EISA „2020–2021-es legjobb okosórája” díjat.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Picture of Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki

Ezeket olvastad már?