Elon Musk szerint is léteznek ufók

Elon Musk legújabb tweetje ismét felrobbantotta az internetet, ezúttal az ufókról fejtette ki a véleményét az excentrikus milliárdos. 

A Twitter kétségkívül Elon Musk kedvenc játszótere, elég egyetlen szó a népszerű vállalkozó szájából, és már el is szabadult a pokol. Azt már megszokhattuk, hogy a SpaceX és a Tesla első emberének mindenről és mindenkiről megvan a véleménye, nincs ez másképpen a földönkívüliek esetében sem, akikkel kapcsolatban ezidáig igen szkeptikusan nyilatkozott az üzletember.


Musk februárban még azt taglalta, hogy legjobb tudomása szerint, nincs életre utaló jel a Földön kívül, hiszen ha lenne, akkor már tudna róla. Ezzel szemben a napokban egy igen érdekes bejegyzéssel borzolta a kedélyeket a Twitteren: azt írta, hogy bár szerinte nem léteznek ufók, ennek ellenére mégis hisz a földönkívüliekben.

A sejtelmes kijelentés persze feltüzelte az internet népét, az egyik felhasználó például azt kérte a különc milliárdostól, hogy fejtse már ki pontosan mire gondolt, hiszen az élet túl rövid, és ők nagyon szeretnék tudni az igazságot. Az üzletember nem válaszolt a kérdésre.

Elon Musk korábban azért is nyilatkozott szkeptikusan a témával kapcsolatban, mert az összes ufókról szóló kép, ami nyilvánosságra kerül, rossz minőségű, pixeles, pedig a mai kamerák sokkal jobb minőségű felvételek készítésére is képesek.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?