bugatti
Kép: Techeblog

Valójában nem most bukkant fel a Gillette fűthető borotvája, de ilyen, ami a Bugatti színében és emblémájával pózol, még nem volt. 

Amikor az ember azt a szót hallja, hogy Bugatti, akkor rögtön a szupersport autó jut eszébe először, másodjára pedig az, hogy nagyjából azok veszik, akik bármi mást is simán ki tudnának fizetni. Például egy több százmillió forintba kerülő PlayStation 5-öt. Most azonban az autógyártó és a Gillette összefogásának köszönhetően itt a Special Edition Heated Razor, ami nem más, mint egy borotva, amit a Chiron Pur Sport ihletett. Éppen ezért a színe is ugyanaz a kék, mint amiben az 1600 lóerős ihletője pompázik.

A borotva érdekessége, hogy két fokozatban fűthető, ami a gyártó szerint egy új lépcsőfok a sokak által nem igazán kedvelt borotválkozásban. Az ötpengés eszköz anyagai között a titán és az anodizált alumínium is megtalálható, az alumínium-cink borítás alatt pedig Li-ion akkumulátor foglal helyet. Ennek feltöltésével elvileg egy hétre elegendő delejt szív magába, bár ez az olyan emberek esetében, akik nem naponta végzik a tevékenységet, vélhetően sokkal hosszabb lehet. Azt, hogy mikor, és mennyiért érkezik majd a borotva, még nem tudni, de viszonyítási alap azért akad. Méghozzá a Heated Razor, ami még nem az autógyártóval történt összeborulás terméke, és 45-50 ezer forint körül lehet kapni idehaza. Ennek tükrében sejthető, hogy az indukciós töltővel érkező speciális, Bugattira hangolt kiadásnál rendesen meg kell majd fizetni a márkanevet.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!